Novetats

logo biblioteca ferrer i guardiaA partir d'aquesta setmana, la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia ja té nova web. Estrenem una nova eina que centralitzarà tota la informació i els serveis de la biblioteca, i que posem a l'abast de qualsevol persona, estudiant o investigador. A més, aprofitem el llançament d'aquesta web per anunciar-vos nous serveis que podreu gaudir a partir d'ara.

Des d'aquesta web podras consultar tots els llibres que tenim a la biblioteca amb el Catàleg general, veure l'històric de totes les publicacions periòdiques a la secció Hemeroteca o estar al dia de les publicacions editades per la Fundació i el MLP.

La Biblioteca es divideix, segons la temàtica tractada, en dos fons:

  • L'Arxiu i Biblioteca Ferrer i Guàrdia, que pretén recuperar la memòria de Ferrer i Guàrdia i de l'Escola Moderna, els valors de la laïcitat i el lliure pensament. Aquest fons reuneix una àmplia documentació relacionada amb Ferrer, la seva obra i la seva època.
    Consulta el Catàleg Fotogràfic on recollim la memòria gràfica de Ferrer i Guàrdia, i el Catàleg de Publicacions Digitalitzades .
  • El Centre de Documentació Juvenil, que vol esdevenir un espai de referència en la recerca i documentació sobre temes relatius a la joventut i el seu entorn. Llibres, estudis, informes o ponències no publicades formen part d'aquests fons documental.
    Aquí podras trobar el Catàleg Documental sobre temes de joventut, més de 4000 documents recollits des dels anys 70.
Encara que  trobareu algunes seccions en desenvolupament, us convidem a fer-li una ullada!!!