Novetats

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

En l'any del centenari de la mort prematura de Francesc Ferrer i Guàrdia, com a conseqüència d'una condemna a mort dictada injustament per un tribunal militar, volem continuar impulsant la difusió de la seva obra i del seu missatge.

Es tracta d'un document unitari, de caràcter propositiu i divulgatiu, escrit a la presó, en condicions poc favorables i, per tant, amb alguna carència de tipus tècnic, per la mateixa dificultat de l'escriptura. No obstant, és un document concebut per Ferrer, amb tota l'empenta que el caracteritzava, amb tot l'anhel d'impulsar l'ideal de transformació de la societat, des de la fonamentació d'una pedagogia lliure, crítica i racionalista, i des d'una opció política de caire llibertari. I, evidentment, amb el llenguatge que les conviccions, l'afany d'arribar al seu públic, i la pressió d'un context social terriblement injust.

Si esteu interessats en adquirir algún exemplar podeu adreçar-vos a la Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.